Bundis

head of everything

Ugglan Bundis är vår logga, vår identitet och vår inspiration. För oss står ugglan för långsiktighet, trovärdighet och klokskap. Det är viktiga ledord för oss. Precis som glädje och lekfullhet och det tycker vi att Bundis också symboliserar.


PS. Visste du att bundi betyder uggla på swahili? Kul va!?

felicia hansen

verkställande direktör

En förmåga att läsa av situationer och konstellationer, för att sen göra dem ännu bättre – det är Felicia i ett nötskal.

Hon har ett sätt att greppa en helhet på ett nästan unikt sätt, för att sen kunna bryta ner det och faktiskt göra det förståeligt och användarvänligt – helt enkelt ta ner högtflygande visioner och drömmar till reella arbetsuppgifter och vardagligt arbete – med fortsatt fokus på det långsiktiga. Allt hon gör, gör hon med en plan, en strategi, ett mål – för att ständigt lyckas leda sina intressenter i detta och skapa ett starkt engagemang kring de viktigaste frågorna.

Felicias kvalitet och kompetens ligger inom områden som quality management – project management – supply chain management. Hon har jobbat globalt och dessutom hunnit göra stora avtryck i flertalet branscher. Som ett plus har hon även ryggsäcken full av erfarenheter från Sveriges enda möbeljätte.

Förutom att hon är den vassaste ledare vi har träffat är hon också snabbtänkt, rolig, enormt allmänbildad och smart långt utöver det vanliga. Att Felicia också älskar språk och talar flertalet flytande gör henne inte bara väldigt nyttig utan dessutom oerhört underhållande att umgås med!

tel: 0721-88 17 30

mail: felicia@bundi.se

henrick gustavsson

head of sales

Henrick har en imponerande spetskompetens inom ett ovanligt brett spektra. Det kan bäst beskrivas genom att han, via sin analytiska förmåga, lyckats korsa bedriften att vara strategiskt operativ. Såhär långt sträcker sig hans karriär från försäljning, HR, till kreativt poddskapande och inspirationsföreläsningar. För 20 år sedan började hans bana som försäljare, först till en teaterföreställning som ännu inte fanns, till att sedan sälja mobiltelefoner på badstranden. ”Sanden blev till guld” och snart fick han egna försäljningsteam som han lyckosamt tog till nya höjder. Hans anpassade ledarskap bygger på tillit, ett genuint intresse och en förmåga att skapa en kultur som gör att alla strävar tillsammans mot samma mål, vilket han har fått utveckla genom åren som ledare i olika roller på flera av Sveriges mest välkända företag.

Henrick har också en oerhört pedagogisk, likväl som kreativ sida - där allt nytt kittlar mer än det skrämmer. Här ryms utbildningar, konferencier-uppdrag såväl som nya podcasts.

tel: 0701-16 16 16

mail: henrick@bundi.se

karin ardbo

head of talent acquisition

10 års erfarenhet av rekrytering. 15 års erfarenhet av ledarskap. 20 års erfarenhet av utbildning och lärandemiljö. Här finns det oceaner att ösa ur. Karin har den unika förmågan att både vara bred och spetsig - samtidigt. Alla som har varit i en rekryteringsprocess med Karin vet att hon är one of a kind, oavsett om du har varit kandidat, rekryterande chef eller beställare. Hon har en oerhörd närvaro i allt hon gör och det blir som allra tydligast i mötet med människor. Dessutom är hon härligt tydlig och aldrig rädd för att berätta precis som det är, vilket är fantastiskt befriande!

Att Karin dessutom har gedigen erfarenhet när det kommer till att tänka rätt och långsiktigt i employer branding-frågor gör ju henne inte direkt sämre.

tel: 0729-88 94 28

mail: karin@bundi.se