podcast


lyssna på vår podcast? eller starta en egen podd till ditt företag?

bundi med vänner

Vår podcast hittar du här på spotify och den handlar om oss, vår vardag och en hel del om hur våra tankar går rörande ledarskap, rekrytering och arbetslivet i stort.

Det finns faktiskt flera anledningar till varför vi har valt att ha en podd. Dels för att det är ett trevligt sätt att nå ut på, dels för att det är ett media som tillåter eftertanke och summeringar. Men kanske framför allt för att vi själva har så himla kul när vi spelar in den :)

ditt företags podcast

Har ni gått och funderat på hur ni ska nå ut? vill ni stärka lojaliteten och stoltheten till det egna bolaget? Har ni interna hjältar som borde få höras mer. Det finns tusen infallsvinklar och nästan ännu fler skäl till varför ni borde ha en egen podcast. Antingen öppen för era intressenter att ta del av, eller enbart för internt bruk. allt går att lösa. Hör av er för en första diskussion eller offert.

henrick@bundi.se 0701-161616förslag och idéer för företag som vill starta en egen podd


employer branding

intervjuer med medarbetare

Ett avsnitt i månaden med en medarbetare i organisationen? Att låta företaget få flera olika medarbetares perspektiv ökar förståelsen och vi-känslan. Ett enkelt, nära, igenkännande format där bonusen blir att den unika medarbetaren i varje avsnitt får känna sig sedd, hörd och framför allt lyssnad på.

försäljning

presentation av portföljen

Är er affärsidé något utöver det vanliga? Eller är ni kanske övergrymma på att jobba med viktiga frågor såsom hållbarhet och miljö? En podcast kan vara ett utmärkt sett att bredda kundbasen och nå ut till nya intressenter och potentiella kunder. Vem vet - ni kanske når en helt ny kundgrupp?

varumärke

storytelling & varumärkesbyggande

Tänk dig att göra samma resa som den stora matvarukedjan har gjort när det kommer till att göra reklam på ett nytt sätt. Tänk om det är just ni som lyckas skapa en podcast så rolig och så intressant, om just er och ert bolag, så att folk väljer att lyssna på er bara för att dom vill? Häftigt!