utbildningar

Vi erbjuder utbildningar inom flera områden så som ledarskap, försäljning, traineeprogram, gdpr, presentationsteknik. Kontakta oss för att diskutera vad just du och din verksamhet behöver. Nedan har du ett par exempel på utbildningar vi kan genomföra åt er.
försäljningsutbildning

Har ni en stor säljkår som behöver en knuff framåt motivationsmässigt? Eller ett par säljare som behöver slipa på tekniken? Oavsett vad, hjälper vi er gärna. vi har gott om både erfarenhet och nyfikenhet i ämnet.

ledarskapsutbildning

Här finns det massor att göra - om man vill och vågar. Ledarskap är en färskvara och med andra ord i behov av träning och utveckling. Kontakta oss för att hitta den perfekta utbildningen för just era ledare.

traineeprogram

Har ni utmaningar med intern återväxt, trots att ni har massor av potential i organisationen? Vi förbereder morgondagens ledare genom gedigna program. Givetvis hand i hand med er - för att det är ju ni som ska ta tillvara på guldet sen!

unika utbildningar

Tillsammans har vi erfarenhet av att ha hållit i hundratals olika utbildningar, så med andra ord tusentals timmar i klassrummet. Så vi lovar - vi har lärt oss. att varje utbildning är unik. Kontakta oss för att bolla vad just ni behöver.

event & aktiviteter

Vi vill mer än gärna hjälpa er att skapa den bästa konferensen någonsin - från ax till limpa. Allt från syfte till genomförande. agendor, röd tråd, konferencier, lokaler - vi finns med på vägen.
utbildningsprogram

Vill ni storsatsa långsiktigt? Behöver ni hjälp att bygga upp er egen akademi? Vi hjälper er gärna med allt från struktur och innehåll. Vi har haft lyxen och förmånen att få byggt upp och utvecklat lärplattformar och utbildningsprogram i flertalet riktigt stora organisatoner.

konferenser

Nu är det kanske dags att samla hela styrkan igen, efter år av enskildhet. Och då tänker nog ni som vi; denna träff är den viktigaste träffen nånsin! Så låt oss tillsammans snickra ihop den perfekta konferensen, hela vägen från den röda tråden till det detaljerade innehållet.

event & fester

Vinnare ska hyllas och det rejält! Låt oss skapa århundradets fest. Och här är det inte bara vi som hjälper till. Här kan vi tryggt skvallra om att vi har ett helt fantastiskt nätverk med fullblodsproffs. Räkna med det oförglömliga eventet och den evigt ihågkomna festen. Bara fantasin sätter gränsen.

digitala aktiviteter

Om det är något vi lärt oss de senaste åren, så är det att mycket saker går att ta digitalt. Men för att ta det digitalt, måste det ju ändå gå att stå ut med. Det behöver inte vara tv-produktionsklass, men vi hjälper och tränar er i det mest grundläggande för att få till riktigt bra digitala aktiviteter. Hör av er!

hr-support

Växer ni så det knakar och tiden flyger fram? Då hjälper vi er gärna med att se till så att allt hinns med och tänks på. Vi kan stötta er i de allra flesta hr-ärenden. Nedan ser du ett par exempel på vad vi kan göra.

utvecklingssamtal

Vill ni öka kvalitén på både era samtal, era medarbetare och era ledare? Investera då i att låta oss hjälpa er att sätta bästa möjliga struktur och genomförande får era viktigaste samtal - samtalen med medarbetarna,

ways of working

Vi hjälper att få ner det viktigaste i skrift. sådant som gör att ni sparar tid, blir tydligare, minimerar att frågor ställs i onödan... och så vidare.

Vi har stor erfarenhet av att skapa material och strukturer för internkommunikationen.

organisationsstruktur

Att sätta planen för nu och framåt - och framför allt, vem som gör vad.

Tillsammans jobbar vi fram en plan för organisationen, som tål tiden. För ju fortare vi höjer blicken och vågar planera - desto snabbare lyckas vi även här och nu.